Arcades A1 kampioen!

Vandaag, 20 mei 2023, heeft de A1 het kampioenschap in de wacht gesleept. In de voorlaatste wedstrijd zorgden de dames van Arcades A1 er met de winst voor dat ze niet meer te achterhalen zijn door de nummer 2 in de poule, waardoor het kampioenschap nu al binnen is! Ze speelden een geweldige wedstrijd waarin ze de tegenstander nauwelijks kansen gaven. De wedstrijd werd dan ook ruimschoots gewonnen met 7-2! Geweldig gedaan dames! Ongeslagen zijn ze de competitie doorgekomen, waardoor dit kampioenschap meer dan terecht is. Gefeliciteerd toppers!
 
Myrthe en Hilde bespreken hieronder het seizoen en de kampioenswedstrijd van de A1:

"Dat was hem dan. Ons laatste korfbalseizoen. Met een vaste aanvoerder, maar liefst 3 coaches én een mannelijke trainer was dit een super geslaagd seizoen. Een seizoen vol met goals, ook heeeeel veel gemiste goals, maar vooral heel veel gezelligheid! Het seizoen mooi afgesloten met een welverdiend kampioenschap!  

De eerste helft gingen we altijd met volle moed de wedstrijd in. Vaak ook met goed resultaat. In de tweede helft kakten we vaak een beetje in, maaaar de dextro (waar Meike Nooijen altijd voor zorgde) en de ranja die we in de rust naar binnen werkten, gaven ons een extra zetje.  
 
Onderling hadden we soms een kleine discussie over welk vak er in de aanval mocht beginnen. Dat wilde natuurlijk iedereen. Samen besloten dit elke week om de beurt te doen.  

Denk dat we de val/koprol van Joyce en Kylie nooit meer gaan vergeten. Iedereen lag in een deuk op dat moment. Ook de thuiswedstrijd in de stromende regen was wel lollig. Om de beurt gleed er iemand onderuit en lachten we diegene vol uit. Ook elke week gezellig naar Liessel fietsen en na de training de calorieën er weer bij eten bij de RW was ons wekelijkse ritueel geworden.  

Toen we het tijdstip van de kampioenswedstrijd van 20 mei zagen, meteen gevraagd of die verzet kon worden naar de ochtend. Aangezien de helft van het team naar KOZ ging, kwam 16:00 niet zo goed uit voor de meeste. Gelukkig konden we om 11:00 al lekker gaan ballen. Hoewel we nog nooit hadden verloren van SVOC, hadden sommige toch een beetje zenuwen. Misschien omdat onze Pleun er niet bij was??  

Uiteindelijk met een mooie winst van 7-2 het kampioenschap aangetikt. We hadden afgesproken om na het fluitsignaal naar elkaar toe te rennen en te juichen, maar al die camera’s maakten dat toch een beetje akward… Hierna gezellig met z’n alle gefeest in het kleedlokaal met de beste playlist van Elke en daarna nog even gezellig naar de kantine. Én nog even een datum zoeken voor met z’n alle een frietje te gaan eten op het kampioenschap.   

Groetjeeeees 

Myrthe & Hilde"